Cicakalandok - II.rész!

Már pár hónapja élünk együtt a két cicával, akik megdöbbentő sebességgel változtak kis cicából elég nagy dömper cicává :D





A dömperséget említettük is az állatorvosnak de megnyugtatott bennünket ez csak cicaháj. Nincs ok az aggodalomra... akkor jó.

Néhány hónap alatt már könnyedén ki lehet ismerni a cicák viselkedését, szokását, és személyiségét. Mindkét cica elképesztő alakításokat képes produkálni. Szerethető kis tappancsosok.

-------------------------

Ha két cicája van az embernek ezekkel a tényekkel szembesülhet:

-Sokat esznek, nagyon sokat 
-Dupla annyi költség minden szempontból, DE sokkal jobban elvannak, ha esetleg hosszabb időre magukra hagyjuk. Mindig lesz kivel játszani. 
-Elképesztő akrobata mutatványokat, harcokat tolnak minden este 
-Képesek becserkészni az éjszaka közepén és összehangolt támadással elkapni a lábamat 
-Két cica dupla annyi dorombolás, dupla annyi puhaság és dupla annyi szeretet
-Mindenkinek jut egy cica, nem kell érte harcolni... mondjuk ciki ha mindkét cica a másik embert választja és nem minket (igen ez megtörtént eset)


Kicsi Lincoln 


Nem akart fotózkodni 


Luna


Hát igen, ezt is megszerezte

----------------------------------------------

Nagyon aranyosak mindketten, Luna (fiú) egy nagyon kedves, önálló és barátságos cica. Lincoln (lány) egy picit félős, tartózkodóbb, de barátkozás után sokkal bújósabb, nem zavarja ha nyaggatják. Az idegeneket egyikük sem kedveli kimondottan. Általában jó cicák, de néha sikerül vad dolgokat produkálniuk. Tiltott nekik minden konyhai felület, asztal és pult, ha netán felmennek, akkor vizes spray a pofira illetve egy sicc elegendő, hogy egy darabig elkerüljék a területet. Kunyizni nem lehet, de szoktak kapni joghurtból illetve egy két rájuk nézve sem ártalmas házi kosztból. 

A nap legtöbb részében alszanak,esznek és játszanak valamit hihetetlenül édesen tudnak pózolni :D

Hoztam néhány fotót egészen pici koruktól kezdve.








Lehet olvadozni :)

Kicsit szomorú is vagyok, hogy alig voltam itthon amíg ilyen picurkák voltak, mert hihetetlen édesek, mikor minden újat próbálnak felfedezni, megismerni.

Következő kaland cicuskák életében az ivartalanítás lesz. Illetve minél hamarabb szeretnénk egy egy pici pórázt beszerezni, mert olyan jó lenne őket levinni, tuti nem sétálnának, hanem feküdnének, de az udvaron is szétnézhetnének legalább!


Remélem tetszett ez a kis cicás beszámoló a két kis kópéról!



-Rita

2 megjegyzés:

  1. Ajjj zabálnivalók. :D Én az enyémet sajnos nem láthattam ilyen picinek, ami nagy szívfájdalmam. :( Meg az is hogy róla nem lehet csak úgy ilyen jó fotókat ellőni. :D Vagyis lehet de mivel fekete... hát szenvedni kell a fényekkel :D Ha gondolod nézd meg nálam a kis szőrcsomómat. :D

    VálaszTörlés