Hasznos holmik kiskedvenceknek - ebay wishlist!


Régebben ígértem, hogy készítek egy listát, hogy én miket is szemeltem ki az ebayen a két kis cicának. Nagyon sok mindent lehet találni, a hasznos és okos dolgoktól, egészen az abszurd teljesen felesleges hülyeségekig... de figyelni kell, mert van ami olcsó és van ami sajnos egyáltalán nem éri meg az árát. Mindig több oldalról is nézzétek meg a dolgokat (itt persze nem a pár százforintos játékokra, sokkal inkább a nagyobb összegekre gondolok).


Folytatásért kattints:




1. Cápás kuckó ITT található -  nah jó ez inkább ilyen cuki dolog, mint hasznos. Nem tudom, mennyire szeretnének belebújni a cicák, de ha nem lenne ilyen drága lehet kaphatnának egyet.

2. Ágyikó ITT található - minden színben, méretben és árban található az ebayen cicáknak, kutyáknak fekvőhely. Egyértelműen olcsóbb mint a legtöbb üzletben idehaza, de az jó ha tudjátok, hogy a cicák nem kifejezetten szeretnek a földön, lent aludni, inkább a magasban, így a kanapék, fotelek karfája és teteje lesz a kedvencük, de lehet próbálkozni. A kiskutyák sokkal szívesebben fogadják az ilyesmi ágyakat.

3. Labda ITT található  - olcsó és garantáltan szeretnek vele játszani a cicák.

4.Pálcás játék ITT található -  az ilyen és hasonló játékokkal is szívesen játszanak a kiscicák, olcsó így nyugodtan lehet belőle többet is venni, mert képesek gyorsan leamortizálni :)


1. Lézeres mutató ITT található - erről nem kell gondolom senkinek semmit mondanom, a cicák nagy kedvence, és a lusta gazdiké is... akik nem szívesen ugrabugrálnak a laksában a kis négylábú után. Jó móka, de csak óvatosan, a cicára is figyeljük a szemébe ne irányítsuk a lézert, és biztonságos helyen és sebességgel szórakozzunk :)

2. Tollas bot ITT található - szintén nagy kedvenc, olcsó és jó szórakozást nyújt mind a cicának mind a gazdinak :)

3. Cica alagút ITT található - az ilyen és hasonló cica alagutakat is nagyon kedvelik a macskák, lehet először furán néznek majd az új jövevényre, de kis idő múlva megfognak barátkozni. Jó móka arra az esetre ha nem vagyunk otthon hosszabb ideig. ( Ha egy mód van rá, ne hagyjunk mindig mindent a cicák előtt, legyen mindig váltakozás, a játékok között, ha elmegyünk hosszabb időre vegyünk elő valamit és amíg nem leszünk itthon, lesz mivel elfoglalni magukat).

4. Cica hordozó ITT található - egy szép és hasznos holmi a kisebb állatoknak. Ezzel könnyen és mondhatni divatosan tudjuk a cicánkat szállítani. Én egy szolidabb unisex színben vásároltam a mi szállítónkat, ami szintén ilyen táskás fazonú. Nekem a a műanyag doboz kényelmetlenek és kimondottan rondák... nah de ezek, csodásak :) Az áruk is hasonló mint a műanyag társaiké.



1. Cica kefe, fésű ITT találod - egy nagyon hasznos holmi, főleg ha hosszú szőrű cicánk van. Sokkal olcsóbb mint, az itthon kapható hasonló eszközök. Praktikus szőreltávolító funkcióval. Már kiskorukban szoktassuk a cicákat a fésüléshez, használat után a cicát jutalmazzuk meg, így biztosan a későbbiekben is szívesen tűri a műveletet :)

2. Cica hám ITT találod - vállalkozó szellemű gazdiknak, akik nem teljesen tudják mire vállalkoznak. Már kiskorában érdemes elkezdeni a cicát a hámhoz szoktatni, hogy esetleg az udvarra vagy egy rövid sétára letudjuk a későbbiekben vinni a macskát. Nagyon olcsó így kísérletezésre bőven megteszi.

3. Cicás alomlapát ITT találod - ez is ilyen kis cukiság, ami lehet nem a leghasznosabb, de azért mondja valaki, hogy nem kellemesebb ezzel az almot túrni mint egy sima lapáttal.. nah ugye :D

4. Cica nyakkendő ITT találod -  a komoly gazdiknak, komoly cicára van szükségük, egy ilyennel egyértelműen nő a macskák tekintélye mindenkinek a szemében ;) Olcsó, mókás, lehet vele pár jópofa fotót készíteni.

-----------------------------------------

Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés, és találtatok néhány hasznos kiegészítőt. Érdemes böngészni az ebay és más webshopok kínálatát, mert sokszor nagyon aranyos és hasznos holmikra tehetünk szert. 

Ha érdekel benneteket, hogy mi milyen almot, tápot, illetve csemegét veszünk a macskáknak, akkor írjatok és erről is érkezik egy bejegyzés.

Addig is itt egy fotó a két kis cicáról :)



-Rita

3 megjegyzés:

  1. Nagyon cukik a cicók!
    A macskakosár sajnos valóban nem a macsekok kedvence, mindig meglepődök, amikor valamelyik belemászik és abban alszik (most épp Jäger abban alszik, de épp, hogy jó neki :)
    A cicaalagútban Brandy csak kölyökkorában rohangált, ma már nem használják.
    A cicahordozó nagyon jól néz ki, de ha nagyra nő a macska, akkor kérdéses, hogy elbírja-e (az én 8 kilós macskámnak kell a műanyag doboz, a fenti leszakadna alatta :D
    A lézer és a labda alap, nálunk egy az ajtófélfára lógatható csörgős játék a nagy kedvenc - néha hajnali háromkor is játszanak vele :)
    Amire viszont figyeljetek, hogy a madzagos játékokkal csak felügyelet mellett tudjanak játszani, mivel könnyen belegabalyodik a kis lábuk a hosszú madzagba és akkor bizony megy a sírás, ha nem tudnak szabadulni (sajnos tapasztalat, mind a saját, mind a vendégcicák belegabalyodtak már egyszer-kétszer).

    VálaszTörlés
  2. A legelső cápás bebújos házikó megvan nekünk Amazonról. Egy szürke cicának lett az új otthona. Imádja. Szürkének a szürke, nagyon menőn is néz ki.
    A cicás alomlapátot néztem a kínaiban, remélem a mostaninak lesz majd valami baja (nem lesz sajna).
    A cicaalagút nálunk nagyon nagy menőség, de a többségül túl rövig, érdemes egyszerre 2-3-at beszerezni.

    VálaszTörlés
  3. A mi macskáink szerették a kosarat is, csak jó helyre kell tenni (pl sarokba, hogy biztonságosnak érezzék, és télen nem árt, ha fűtőtest közelében van).
    A bebújós házikó tuti nyerő lenne minden macskánál, eleve imádják a magas falú dobozokat/kosarakat, ez meg még felülről is fedett.
    A játékoknál próbálj olyat szerezni, ami macskamentával (catnip) van töltve, azért szabályosan megőrülnek. ;) (Régebben lehetett kapni ilyet az IKEÁban, de most már sajna nem.)

    VálaszTörlés