Őszi körömlakkok!

Van egy kisebb körömlakk gyűjteményem, és sokszor nem is emlékszem milyen darabok is vannak a tulajdonomban, így megesik, hogy sokáig elő sem kerül egy egy igazán kedvelt darab. Úgy döntöttem, hogy átválogatom, és kiválasztok néhány olyan lakkot ami jól beilleszthető ősszel is. Tudom sokan nem különítik el a lakkokat, hogy ez nyárias vagy éppen őszies, de őszintén én a kéket, sárgát és neonpinket magamon csak nyáron tudok elképzelni :) Így most jöjjön az én őszi válogatásom olyan lakkokról amik be is váltak!


 Egy kisebb kupaccal sikerült kigyűjtenem. Vannak narancsos árnyalatok, mályvás színek és halvány rózsás darabok is...


Két ilyen alap terméket is hoztam. 

Az egyik az Oriflame Nail Protectorja, amit alapnak kell használni, gyorsan megszárad. Magában is szép fényt ad a körmöknek és két rétegben pedig egy halvány nude árnyalatot.1000 forint alatt van az ára általában. Valóban tartós és a körömlakk is tovább bírja rajta, valamint nem fogja meg a körmömet a sötétebb szín ha ez alatta van. Hogy magát a körmömet védi e, hát azt kétlem de különösebben nem is romlott az állapota :)

A második termék pedig egy Sally Hansen fedő és alap lakk, hát sajnos vele vegyesek a gondolataim. Nagyon lassan szárad, és egy örökkévalóság kivárni én addig 10x belenyúlok, de ha képes vagyok várni akkor nagyon szép fényes és mondhatni tartós lakkozást kapunk.


Kedvenc árnyalataim, barnás rózsaszín, mályva vagy ki minek is nevezi


Oriflame Giordani Gold - Portofino nail polis - Tender Rose árnyalatban 
Maxfactor Glossfinity - Candy Rose
Classics Glamour - 144

Egyik szebb mint a másik, nem is tudom melyik a kedvencem. A GG árnyalata talán a legszebb a fenti képen lehet látni azt a csodás lila fényét ami miatt talán ez a legszebb. A maxfactor pedig egy nagyon gyorsan száradó fényes darab ami mindenkinek jól áll, visszafogott mégis különleges árnyalt. A Classics pedig a maga nagyon barátságos árával és gyors száradásával szintén a befutók között szerepel mert egy ilyen lakkra mindenkinek szüksége van :)


Flormar - 394
Essence - 121 Gold Fever 
Isabelle Dupont - 
Golden Rose - 326
Moyra Gel Look - No.910

Hát ide vegyesen került egy kis Flormár holografikus lakk, egy kis glitteres csoda mindkettő nagy kedvencem, szuper őszi árnyalatok, a glitteres illik minden színhez amit ősszel használok szóval kész csoda. A két narancsos árnyalat már régi darab, de csak ősszel kerülnek elő egy két alkalommal. A Bordó Moyra pedig igaz nem a legtartósabb de maga a szín kárpótol :)


Oriflame - Sheer Cream 
Oriflame The One - Ice Pink 
Catherina Arley - 1100
Essence - 130 What's my name?

Egy kis visszafogott nude - barna szekció, ami szintén mindenkinek jól áll, nem látszik ha már egy picit megkopott a körmünkön, így ők azok a jolly jokerek amiket nagyon hajtós napokon érdemes bevetni. Mind a 4 árnyalat nagy kedvencem, kellemes természetes hatást keltenek.

Kíváncsi vagyok ti milyen lakkokat használtok ősszel, van e jól bevált márkátok, vagy ti is mindenevők vagytok a körömlakkok terén?


-Rita 

4 megjegyzés:

  1. Én is lecserélem a színeket ilyenkor, nálam a sötét lakkok játszanak ősszel: bordó, padlizsán, szürke, barna. Max. egy ujjamon tudom ilyenkor elviselni az élénkebb lakkokat. Mondjuk a nude lakkok mindig jöhetnek :)

    VálaszTörlés
  2. Az Essence - 130 What's my name? lakkja nekem is mindig benne van a top 10-es őszi körömlakk listában :)

    VálaszTörlés
  3. Engem korábban sosem érdekel, hogy milyen évszak van körömlakkozás szempontjából, ha pinkhez volt kedvem hát azt kentem fel, igazából most is így vagyok vele, de most ősszel inkább őszies árnyalatokra vágyom én is, legyen az barna, kék, burgundi, arany..

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépek ezek a színek, bár én ennél jóval sötétebbekkel nyomulok ősszel és télen (meg tavasszal és nyáron is :D), viszont ilyen nude-os, mályvás szín már nálam is elkélne.

    VálaszTörlés