Elfogytak 9!

Hoztam egy bejegyzést, igaz már nagyon régen fotóztam be őket, azóta összegyűlt már másik kupac.

Imádom dokumentálni miket használtam el, úgyhogy most néhány elhasznált termék jön.


Az első néhány terméket egybe is venném, nagyon szeretem a Balea tusfürdőket, mindig ilyet használok (általában) olcsóak fincsi illatuk van, és nem szárítanak.
Fa vaníliás joghurtos tusfürdő - fincsi illat a van, kellemesen krémes, koleszben mindig ilyen fa tusfürdőim voltak, nem rosszabb vagy jobb mint a balea, de árban a saját márkásra szavazok.
Dontodent szájvíz - egynek megteszik, elég édes íze volt, nem mentolos, inkább gyümölcsös(?). Újra venném mert rossz nem volt, de akkor már lehet másik fajtát.
Alverde dezodor - sajnos inkább teapermetként funkcionált, de nagyon jó volt az illata, így lehet megveszem újra. 700 forint körül van, elég gyorsan fogy :S
Balea csokis fügés dezodor - nagyon émelyítő illata volt, télen kellemes ez az édes illat, de nyáron kizárt, hogy magamra fújjam.


Alverde mini testvajak - szeretem őket, kézkrémnek, lábra, arcra. Finom illatuk van, a tégelyt későbbiekben is felhasználom hajcsatok tárolásra. A legújabb kiadást is megvettem, sárgadinnyés, hmm talán ez a legfinomabb.
Alverde korrektor - szuper volt, csak olyan pici a tégely (sőt láthatjátok, hogy még a kis tégely ellenére is milyen pici a kis rész amiben maga a korrektor volt) és sajnos az ára is magas a mennyiséghez 1500 forint, de ha lesz kuponom szerintem ismét beszerzem, mert elég világos, nem mászik el és tartós, jól fed.
Oriflame korrektor - sajnos sötét volt, így nem tudtam használni, csak extrémebb sminkeknél, de azt vettem észre, hogy megromlott... sajnos. Nem hiszem, hogy újra venném.

Nektek miket sikerült elhasználnotok az utóbbi időben, én a tusfürdőkkel elég gyorsan haladok :D


-Rita 

4 megjegyzés:

  1. Ezt az Alverde deot kinéztem, de ha tényleg nem hatásos, akkor lehet marad a polcon. Nem akarok feleslegesen pénzt kidobni. Azóta viszont beszereztem a testvajat, eddig jónak bizonyult! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mind dezodor szerintem nem használ, illatosítására tökéletes, mondjuk tényleg azoknak akik nem izzadnak, de aki edz, vagy tényleg a napon mászkál, az inkább keressen másikat, pedig nagyon jó az illata cseresznyés, gyümölcsös :D

      Törlés
  2. aaaaa *.*
    Imádom a balea sárgadinnyés tusit:)

    VálaszTörlés
  3. Nálam is folyton gyűlnek a kupacok, szerintem este közzé is teszem az egyiket, mondjuk én csak 5-6 darabot szoktam egyszerre bemutatni :-)

    VálaszTörlés