Vasárnap!

Múltkor említettem ha tehetem és lesz időm akkor a vasárnapot a szép emlékeknek szentelem, amik a héten történtek vagy csak olyan rövidek, hogy érdemesebbnek tartom itt megemlíteni.

A hét elején járt nálam a mikulás és két nagyon hasznos kozmetikummal lepett meg, amit nagyon szeretek.


Egy vaníliás kézkrémmel, és ezzel a nyc szájfénnyel, nagyon tetszik és most akciósan lehet hozzájutni a Rossmannban.


Szeretem az új szempillaspirálomat mert tényleg jól szuperál.
Szóval jó vétel volt.


Karácsonyi hangulat, a városban és már otthon is, olyan jó érzés ilyenkor sétálgatni, egy forralt borral, kürtöskaláccsal a hűvös éjszakában.


Házi szemhéjalapozó, úgy örülök, hogy bevált, és nem kell vennem semmit ami lehet nem is működne nálam, egyébként is imádok otthon kísérletezgetni, haj pakolásokkal, maszkokkal.



Jajj a mikulásos körmöcskék, annyira jó móka volt elkészíteni :)


Sok sok bevált termék, örülök hogy semmiben nem kellet csalódnom, már régóta ha venni szeretnék valamit akkor hosszas utánajárás előzi meg más blogokon és a krémmánián.


Kedvenc maszkom, erről bővebben is szeretnék írni mert imádom :D

Ajándékok tervezgetése :) izgalmasabb mint az átadás




A legjobb dolog a mézeskalács ez már így a 6. kiló a hónapban :D és lassan a súlyomon is látszik... ezért jobb lesz ha még az elején teszünk ellene és nyomulunk edzeni :D





Kinéztem ezt a Freeman-es maszkot, amiről nagyon sok jót olvastam, és a héten még megszeretném venni, 1500 forint  150 ml ami akárhogy nézzük nagyon olcsó egy ekkor maszkhoz, elég belőle egy evőkanálnyi mennyiség, és hetente két alkalommal kell használni, remélem nekem is beválik.

Az avonban láttam golyós szájfényeket gyümölcsös illatban (ízben?!) annyira megtetszettek, kislánykoromban imádtam őket, lehet egyet veszek :D csak a nosztalgia miatt.





Szóval ismét egész boldogan telt a hét, holnap reggel munka, kedden fogorvos de legalább már mondhatni nem is félek annyira.

Remélem a ti hetetek is hasonlóan boldogan telt mint az enyém :)



-Rita





3 megjegyzés:

  1. kedvencem az a kép,ahol nyúlsz a mézeskalácsok után :))

    VálaszTörlés
  2. nagyon jól áll az a zöld kendő :)

    VálaszTörlés
  3. Tetszik nagyon a Mikulásos köröm ^^
    Az Avonos szájfénynek viszont csak az illata jó :D

    VálaszTörlés