Novemberi kedvencek!

Ebben a hónapban a hidegre való tekintettel, többet foglalkoztam a hidratálással és a védelemmel mint általában.


A mindennap használt dolgaim, a sminkektől eltekintve.

A masnis fülbevalókat le se tudtam tenni, hol az egyiket hol a másikat használtam, nagyon szeretem ezeket az apró csillogós kis köves cukiságokat.


Testápolásra a két kedvencemet az Alverdés makadám diós és vaníliás mandarinos testápolót használtam.Szuper mind kettő, jól hidratálnak, jó az illatuk és percek alatt beszívódnak.

A kis tégelyekben egy általam készített ajakradír a másikban pedig a pisztáciás Alverde testápoló van, amit kézkrémnek használok, mert belefér a kabát zsebbe is, és ilyen hidegben nagyon jól jön a hidratálás.

Az új alumínium mentes Balea deót használtam a hónap utolsó heteiben és meglepően jól funkcionál, az ára 350 forint, az illata semleges friss.

És a hajápolásomat kiegészítettem egy hajvégápolóval is Gliss Kur 7 ápoló olajjal, amit már évek óta használok és szeretek és most akciós volt, szóval azóta használom, és imádom a hatását, selymes lesz a hajam könnyű kifésülni.


Sminkelés nem bonyolítom túl.

Alapozáshoz az új Aleverdés színezett hidratáló krém szerű dolgot használom, jól hidratál, kellemesen krémes, és egy halvány fedése van, ami éppen elég.

Catrice korrektor, amiről már sokszor írtam, most is a kedvencem, mert nincs másik :P

A két új rúzs az Alverde új kollekciójából és a 147-es Barry m az amit sokat használtam.

Sleek pirosítót a kedvencem, a legeslegjobb a az összes smink közül, ennek nagyon örülök, a többi mellőzhető de ez, tényleg csodás színe és fénye van, nagyon tartós.

Essence i love extreme szempilla spirálját csak néhány napja vettem de már most a kedvencem, egy rétegben is csodás pillákat varázsol.

Oriflame bronzosító, én nem csak nyáron szeretem használni, kontúrozásra is tökéletes mert matt.



Kedvenc parfümöm ebben a hónapban az essence vampire's love, elég sok fogyott ebben a két hétben mióta megvan, örülök hogy sokaknak nem tetszett hátha leakciózzák ha nem veszik meg :D


És kiemelném a kedvenc ajakápolómat is balea aloe verával, mert tényleg nagyon jó.

Nincs kép róla mert kidobtam de a Baleás maszkok is csúcs szuperek, az áruk is kedvező és 4 alkalomra elegendő mennyiség van bennük.

Egyéb kedvencek a hónapban  


Glee mash up számait imádom és jelenleg ez a kedvencem.


És a kedvenc karácsonyi számom amit nagyon sokszor meghallgatok.


Ami miatt viszont csalódott vagyok, hogy a kedvenc sorozataim csak februárban lesznek :S
Dexter és Walking Dead hiányozni fogtok, mindkettőnek a félévad zárója iszonyatosan jó volt 


Nektek mik voltak a kedvenceitek a hónapban ?


-Rita

5 megjegyzés:

  1. A parfüm nekem is (L), rögtön kettőt vettem belőle, mert a joy napok alatt vettem így 1600 volt darabja mülleres akcióval. :)

    VálaszTörlés
  2. Az I love szempillaspirál nekem is. :))Nagyon szép a Claire's fülbevalód.

    Én most készülök a Claire'sbe és megszeretném tőled kérdezni, hogy mi a véleményed a körömlakkjairól, jók, használtad már bármelyiket? Mit érdemes ott venni? Sok mindent kinéztem már, de nem tudom, hogy tényleg jók-e. :) Drága?

    VálaszTörlés
  3. Kittiie- hát az ékszerek nagyon jó minőségűek nagy választékkal, a körömlakkokat én drágának találom 780 ft, de pl szemhéjpúder palettát már használtam tőlük az kb 2000 ft volt 14 színnel az fantasztikus volt, selyemfényűek jól pigmentáltak :)

    VálaszTörlés
  4. A parfüm nekem is nagyon tetszik, bár még gondolkozom rajta, hogy ezt vegyem-e meg vagy egy másikat. Barátnőm szerint öregasszonyos illata van, de szerintem egyáltalán nem, én is abban bízok hogy majd leakciózzák :P

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés