Aktuális oriflame katalógus!


Augusztus 18-tól szeptember 7-ig 

Kifejezetten tetszetős a kínálat és a kedvezmény, de még kíváncsi vagyok a kedvezményes kis katalógus belsejére, de az majd csak 18-án lesz elérhető, de ha lesz benne említésre méltó termék akkor szólni fogok.

Először is csodaszép a borítás, a piros és a fekete nagyon jól harmonizál együtt és nem mást mint egy parfümöt takar, csokoládé, gyömbér, egzotikus szenvedélyes illatával, nem tudom milyen lehet de egy édeskés illatról számoltak be többen, ha leteszteltem és jó akkor szólok, egyébként nagyon szép üvegcséje van, Love Potion, ami szerelmi bájitalt jelent, tényleg találó.

De akkor lássuk is a válogatásomat

Nem tudom valaki ismeri e Liselotte Watkinst, de ő az a tervező, grafikus, illusztrátor aki már nem első alkalommal dolgozik együtt az oriflame-el és nagyon különleges módon valósítja meg elképzeléseit.

Mutatnék néhány munkát tőle




a képek forrás 


De akkor lássuk miket is díszített fel a művésznő, egy selyem fényű púdert, fényvisszaverő pigmentekkel, egy óriási 15 ml extra fényes barnás rózsaszínes szájfényt, és egy szempilla spirált, a csomagolás egyértelműen különleges és igényes a minőségről nem tudok semmit de egyet szeretnék beszerezni közülük :)


A legújabb szempilla spirál bevezető áron, szilikonos kefével, különleges kivitelezéssel, végtelen pillák...majd kiderül 


A kedvenc korrektorom most akciósan elérhető, nagyon tartós sokáig elég, és kellemes még az illata is, könnyű eldolgozni, nem lesz csíkos a végeredmény.
A bal oldalt látható paletta nagyon sok ember számára használhatatlan volt, és nem vált be nekik, nem tudom közületek használta e valaki, van e róla vélemény?


A kedvenc gyümölcsös szájfényeim, imádom aki még nem szerzettbe belőle akkor most akciós áron megteheti.


A kedvenc körömlakkjaim hosszú kihagyás után ismét kaphatóak, kicsit borsos az áruk de cserébe igazán kifinomult színeket és minőséget kaphatunk, nagyon tartósak és az ecsetek is kiválóak.
Egyenlőre még csak 3 színben kapható, de remélem hamarosan bővül a kínálat.


Egy külföldi blogon olvastam erről a hidratáló krémről, amit nagyon pozitívan értékelt, nagy örömömre most nagyon kedvezményesen kapható mindössze 1299 forint, nappali és éjszakai használatra is alkalmas.


De ha valakinek egy egyszerű hidratálásra van szüksége akkor a jól bevált Essentials termékekből választhat most 500 forintért, külön nappali és éjszaki változat.


A kezekről se feledkezzünk meg most 399 forint a silk beauty kézkrém aminek kellemes púderes finom illata van és csodálatos hidratáló képessége.


A teafa olaj csodája, egy különleges rozmaringgal kevert ápoló folyadék a pattanásokra, hogy minél előbb búcsút mondjunk nekik.


Legvégül pedig egy vegyes kedvezmény özön melyben parfümön órán keresztül minden található.

Érdemes átlapozgatni a hamarosan megjelenő katalógust, mert a nyári termékek leértékelésre kerülnek.

Remélem hasznos volt a poszt, amennyiben vásároltok valamit kérlek a véleményeteket osszátok meg itt, mert ezzel megkönnyítitek mások vásárlását.


Köszönöm szépen :)

-Rita













1 megjegyzés:

  1. Én most írtam fel anyának,hogy a korrektort rendelje meg:)) kíváncsi vagyok,hogy milyen..remélem majd jó lesz!

    VálaszTörlés