Oriflame!

Sziasztok mint ígértem készítek egy átfogó Oriflame bejegyzést.

Első lépésben az arc tisztítás valamint a testápolást emelem ki



Én az elsőt vagyis a lila csomagolású fekete áfonya kivonatot és levendulát tartalmazó termékeket használtam, melynek nyugtató hatása van (ez a levenduláról igaz).Az illata nagyon finom mind a 3 terméknek, tehát az arctisztító zselének a toniknak és az arckrémnek is.
Praktikus szép csomagolásuk van, az ára nagyon baráti gyakran vannak akciók is amikor mindössze 1300 ft mindhárom terméket megvehetjük.

Használata során a bőröm puhább és élénkebb volt, a pattanásokat nem tüntette el hamarabb de egyértelműen nem okozott továbbiakat és a nyomuk is sokkal szebben múlt el a használata során, tehát nem maradt ott hetekig egy piros folt.

Mindenkinek ajánlom igazi nyári könnyed arctisztító és krém.


Nyáron igazán hasznos ha ott lapul a táskánkban egy frissítő arcpermet.Ez az arcpermet feszesít és frissít.Ha problémás a bőrünk akkor néhány csepp teafa olajjal megspékelhetjük ami nagyon hasznos, nem csak arcra de nyakra dekoltázsra és hát bőrére is.


Az arcmaszkok igazán hasznos találmányok, én nagyon szeretem a különböző állagú és hatású kencéket.Legyen az házi vagy akár boltban vásárolt.Ezek közül mindegyiket próbáltam a lehúzható valamint az agyagos a kedvencem.Jól tisztítanak friss feszes bőrt eredményeznek, heti 1-2 alkalommal elegendő használni őket, kevés mennyiség is ugyan azt a hatást éri el mintha az egész tubust az arcunk kennénk.Így sokáig elegendő.


Ha a testápolásnál tartunk akkor nekem a Silk Beauty termékcsalád az ami bevált, a kézkrém valamint a testápoló az amit mindenkinek ajánlok, az illata finom púderes állaga nagyon lágy és hamar felszívódik, puha bőr marad utána de nem hagy zsíros érzést, azt hiszem ezt mindenkinek ki kell próbálnia, jól hidratál és hosszan tartó illata sokáig érezhető.


Olcsó nagy és finom az illata a cseresznyés valamint a Görög (fügés) az ami nagyon elnyeret a tetszésemet nyáron nagyon kellemes az illatuk, viszonylag sokáig lehet érezni, de nem mondanám azt hogy hidratálnának, de nem szárítanak.


Ha egy kis különlegességre vágyunk, akkor mindenképpen be kell szereznünk egy két terméket a Swedish Spa termékei közül. Különleges az illatuk az állaguk és igazán minőségi termékek.Olyan érzés a használatuk mintha egy luxus készítményt vennénk a kezünkbe.
Jól tisztítanak a bőrünk bársonyos és illatos lesz, ami nagyon sokáig érezhető.


Nyáron előtérbe kerülnek a tappancsok és ki szeretne repedezett csúnya lábakkal a szandálba vagy papucsba bújni, gondolom senki, ezért fontos a láb ápolás.Ha szükségét látjuk az izzadásgátló használatának akkor bátran próbáljuk ki, frissítő hűsítő mentolos csodákat mert nem fogunk csalódni.
Nyáron sokszor van finom illatú limitált kiadás (dinnye, cseresznye) akik szeretik az ilyen illatú hűsítő lábkrémeket azoknak bátran ajánlom.



Nyár közelettével fontos a bőrünk védelme, napozás előtt és közben valamint bőrünk hidratálása nyugtatása napozás után.

Ha szükségük van egy megbízható termékre és baráti árat szeretnénk akkor mindenféleképpen nézzük át a nekünk megfelelő védelemmel rendelkező napvédőt.

Remélem tudtam segíteni és egy kicsit közelebbről megismertetni titeket az Oriflame termékeivel.

Ha tovább szeretnél olvasni az oriflame termékekről akkor látogass el a honlapjukra.


Következő lépésben kozmetikai termékekkel ismertetlek meg benneteket és az oriflame termékekkel készítek egy nyári sminket.


-Rita




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése