Nyár típusú nők!

A nyár típusú nőket, legjobban a barna bőr, haj és szem jellemzi, de a világosabb bőrű szőke hajúak éppúgy megtalálhatók közöttük ami mégis különleges bennük az az, hogy leégés nélkül nagyon gyorsan lebarnulnak. 

Amit bátran kenhetsz:

Gyapjúfehér, bézspink, a barna kakaós árnyalatai, füstös kék, kékesszürke, lenkék, égszínkék, lágy és pasztelles pinkek, pasztellzöldek, sötét kékeszöld, mentazöld, élénk cseresznyepiros (nem vörös!), málnapiros, citrom- és pasztellsárga, szilva, levendula, halványbarack.

Szemedre:


Ajkadra:


Amit messze kerülj el:


Fekete, narancs, és aranyat is csak indokolt esetben használj. Épp elég bronzos a bőröd nélküle is.

Nyár típusú nők:





A nyár hasonlóan a télhez könnyen túlsminkelté válhat ha nem ügyel az arányokra, alapozó használata nem létszükséglet, egy színezett hidratáló is tökéletes lehet, pirosítók közül pink, mályva, és rózsaszín.Szemhéjakon a pasztell és a gyöngyházfényű színek mutatnak a legjobban, ajkaikat matt pink (vagy hasonló árnyalatú) rúzzsal emelhetik ki.

Öltözködés:

Leginkább a csipke a selyem és a hasonló finom anyagok állnak a legjobban, a díszített feltűnő (virágos, masnis) cipők, szandálok és kiegészítőket pont neked találták ki.Ékszerekből a fehér, és világos fényes anyagok emelik ki bőrük barna színét (ezüst, fehérarany).

Te melyik típusba tartozol?
Megszoktad fontolni, vásárlás során, hogy ez a szín hozzád tartozik e?
Melyek azok a színek amik nagyon előnyösek neked, mind smink és ruha téren is?


-Rita




1 megjegyzés:

  1. Jó a cikk, csak egy megjegyzés:
    Gisele és Jessica Alba ősz típusok, nem nyarak.
    :)

    VálaszTörlés