Douglas Haul!


Ma voltam, a Douglasban és szereztem néhány Himalaya Herbals terméket.

Ha érdekel néhány fotó, és az első találkozásról kialakított véleményem akkor a tovább után mindezt megtudhatod






A Milfordos teát akciós áron a Kincses Szigetben lehet beszerezni, 390ft szerintem megéri és nagyon fincsi hidegen és melegen egyaránt




Arcra és kézre egyaránt használható, könnyű nem zsíros az állaga, minden bőrtípusra ajánlott.Gyorsan beszívódik, egyedül az illata az ami nekem nem tetszik, nagyon erős olyan virágos illatú :(


"A Himalaya Herbals termékek a Himalája lábánál termő, gondosan válogatott, ritka gyógynövények felhasználásával készülnek. Az aloe vera táplál és hidratál, míg a földicseresznye és a kelet-indiai kinofa védi a bőrt a szennyeződésektől és száraz időben."



Ha rendszeresen használom és látok valami pozitív hatást akkor mindenképpen, fogok még róla írni hiszen mindössze 490ft, és az  illatán kívül teljesen elnyerte a tetszésemet.




Már majdnem teljesen kifogyott az ajakápolóm (Alterra), amit valószínű pótolni fogok, de most kíváncsi voltam erre is, hiszen eddig csak jót olvastam a Himalaya termékekről.

Finom kókuszos,édeskés illata van nem túl folyékony, felkenve egy selymes réteget kapunk, nem zavaró érzés, íztelen 690ft.

"E-vitaminban gazdag búzacsíra olaj és az ártalmas napsugarakkal szemben (UV) természetes védelmet nyújtó sárgarépamag olaj harmonikus együtthatása megvédi ajkait a kiszáradástól és a repedezéstől. Aktív hatóanyag tartalma 100%-ban növényi eredetű."


Szerintem, szeretni fogom de ha már huzamosabb ideig használom akkor tudok majd igazi véleményt mondani




A tökéletes fogkrém :D

December óta vagy talán még előbb, megvettem mert fájt az ínyem :( őszintén nem gondoltam volna hogy másnapra már semmi tünetet nem fog produkálni az ínyem, de így lett^^ ezért hálás vagyok érte. 
Imádom és talán ez a legjobb fogkrém amit valaha használtam, finom mentolos íze van, színe kicsit furcsa volt elsőre mert keki színű, de ez semmi hátrányt nem jelent.Eddig 730 volt a dm-ben de már most ott is 899 ft volt.Mindenkinek ajánlom és nem csak azoknak akiknek valami problémájuk lenne az ínyükkel mert ez egy jó lépés, még ha igaz nem is teljesen adalék anyag mentes, a natúr kozmetikumok felé.

"Antibakteriális és antioxidáns hatásának köszönhetően elpusztítja a fogszuvasodásért felelős bajtériumokat, ezáltal megelőzhető a fogfájás, kellemetlen szájszag és a lepedékképződés. Fogíny-gyulladás esetén különösen javasolt. Vérző fogíny esetén is használható."

"Válogatott gyógynövények felhasználásával, hosszú kutatás után fejlesztették ki. A természetes összetevők egyedülálló keveréke hosszantartó, teljes védelmet nyújt a fogínynek és a fogaknak. Az indiai nim és a gránátalma kivonata maximális védelmet nyújt ínye egészségének megőrzésében. Baktériumölő hatású, gátolja a kellemetlen szájszag kialakulását, erősíti a fogakat és a fogínyt. Fogíny-gyulladás, fogfájás, kellemetlen szájszag esetén különösen javasolt. Vérző fogíny esetén is használható."





És ti használtok Himalaya Herbals termékeket?

-Rita






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése